Η That’s Right κλείνει τα επετειακά της event υποδεχόμενη τον Άγγλο Ewan Hoozami στο Bollocks την ημέρα της εθνικής μας επετείου στις 17:30. EIΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Πρόκειται για έναν εξαιρετικό heavy beats αρτίστα της σκηνής του Bristol, μέλος της Funk From The Trunk μιάς απο τις καλύτερες κολεκτίβες DJ’s τής πόλης.
Με τη μουσική του να παίζεται σε εκπομπές σταθμών όπως οι BBC Radio 6, BBC Bristol, Solid Steel radio, ένα μουσικό video στο Audio Visual mixtape ‘Revenge Of The Nerd’ του DJ Cheeba και πολλά releases σε Big M, Pig Balls Records, Breakbeat Paradise και πολλά άλλα funky beats labels, τα funky τζαμαρίσματα του,του έχουν εξασφαλίσει αναγνώριση παγκοσμίου εμβέλειας. Official remixes σε καλλιτέχνες όπως οι Dirty Dubsters, Telephunken, Pulpfusion και χιλιάδες free downloads έχουν εδραιώσει τη φήμη του ως ενός από τους πιο ενδιαφέροντες νέους παραγωγούς στον κόσμο των bass-heavy breaks.
Eίναι ωστόσο και ένας εξαιρετικά πολύπλευρος live performer, ικανός για sets που περιλαμβάνουν μίξεις hip-hop, funk, reggae, bass music και DnB, χρήση MPC, live φωνητικά και πολλά από τα δικά του tracks, remixes, edits και mash-ups.
O Ewan έχει παίξει στα Soundwave Festival της Kροατίας, V Festival, Isle of Wight Festival, FBBB Holland, Brisfest, Red Bull Riders, Boomtown Fair, Larmer Tree Festival και σε πολλά ακόμη διεθνή events.
Πλέον ως μέλος του νέου ντουέτου Box Rocket και με εισβολές στον κόσμο της house με το όνομα STEGA, ο Ewan Hoozami μας παρουσιάζει την αξιοσημείωτη ευελιξία του. Θα χρειαζόταν ένας στρατός από producers, vocalists, DJs και μουσικούς για να τον ανταγωνιστεί.
Γεγονός το οποίο θέτει το ερώτημα, You ‘n whose army?

Share