Η THAT’S RIGHT και το FABRICA club παρουσιάζουν:

MARAVEYAS ILEGAL LIVE
Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου 2013 στη Λάρισα!
Fabrica live club

Την Παρασκευή, πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) -μετά από τις sold out συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα- επισκέπτεται τη Λάρισα και προσκαλεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία της That’s Right στο Fabrica live club!

Mετά από καιρό ξανά, το κοινό της κεντρικής Ελλάδας θα έχει την ευκαιρία να χορέψει και να τραγουδήσει παρέα με τον αγαπημένο καλλιτέχνη και την πολυμελή μπάντα του επί σκηνής.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, ένας από τους ιδιαίτερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό ρεύμα με ένα ιδιαίτερο μουσικό ύφος που τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο αγαπημένους δημιουργούς της γενιάς του. Απόδειξη για αυτό άλλωστε αποτελεί οτί σχεδόν πάντα τα τελευταία χρόνια οι συναυλίες του είναι sold out (Θέατρο Βράχων 2010,Τεχνόπολις 2011,Fuzz 2012, Block33 2012) και το κοινό γεμίζει θετικές εντυπώσεις. Όλα αυτά με τη χαρακτηριστική πηγαία ενέργεια, αλλά και με την αλάνθαστη ικανότητά του να κινεί και να συγκινεί σώμα και ψυχή.

Η μπάντα του Κωστή Μαραβέγια αποτελείται από τους:

Νίκος “Ottomo” Αγγλούπας (κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα)
Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα)
Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι)
Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα)
Κωνσταντίνος Μάνος (κοντραμπάσο)

Ο Κωστής Μαραβέγιας, για όσους γνωρίζουν είναι παρουσιαστής της σειράς εκπομπών ‘Μεσόγειος’ του καναλιού της ΕΡΤ και ο δημιουργός των 4 δίσκων “Ραδιοπειρατής” (2003, FM Records), “Ilegal” (Cantini, 2007), “Welcome to Greece” (EMI, 2007) και πιο πρόσφατα “Λόλα” (EMI, 2012). Ο τελευταίος δίσκος μάλιστα συνοδεύεται και από βιβλίο-διήγημα που έγραψε ο Μαραβέγιας και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μεταίχμιο” σε συνεργασία με την ΕΜΙ.

Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 λοιπόν, οι επιτυχίες «Welcome To Greece», «Που να βρω μια να σου μοιάζει», «Δε Ζητάω πολλά», «Άσε με να μπώ», «Λόλα», «Το καλοκαίρι έφυγε» , θα αντηχήσουν στη Λάρισα σε μία ανεπανάληπτη συναυλία!

Τιμές εισιτηρίων:
10 € προπώληση (τα 250 εισιτήρια) & 12 € ταμείο .

σημεία προπώλησης:
Παπασωτηρίου Βιβλιοπωλείο – Παπαναστασίου 57, τηλ. 2410 549326
Χρώμα καφέ μπαρ,
Fabrica club, Βύρωνος 19 , Λάρισα

Πόρτες ανοίγουν 22:30 . πληροφορίες / κρατήσεις 6936 991717, 6976 594819

Share