Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου ο CAYETANO επισκέπτεται το FABRICA για ένα ανατρεπτικό dj set γεμάτο Downtempo, dub,funk και όχι μόνο!!!

Η πόρτα στο Fabrica ανοίγει στις 22:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη!

Ο κατά κόσμον Γιώργος Μπρατάνης κρύβεται πίσω από το project Cayetano και το μουσικό βιογραφικό του είναι γεμάτο από δισκογραφικές κυκλοφορίες, εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και μουσική για ταινίες και θεατρικά έργα.
Το δισκογραφικό του ντεμπούτο έγινε το 1996 με το γκρουπ «Στρόγγυλο Κίτρινο», ενώ το 1999 έφυγε από το γκρουπ αλλά και από την Ελλάδα, μετακομίζοντας στην Ισπανία και συνεχίζοντας τη μουσική του πορεία εκεί με συνεργασίες και εμφανίσεις.
Έχοντας κυκλοφορήσει δύο βινύλια από το γερμανικό label Kinky Lounge, η μεγάλη αναγνώριση ήρθε το 2006 με την κυκλοφορία του άλμπουμ «Focused», το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον των μουσικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και των ραδιοφωνικών σταθμών. Ακολούθησε η συνεργασία με τους Loopa Scava και το άλμπουμ «Up & Down» από την Εtage Noir για να αποσπάσει μεγάλη δημοσιότητα.
Έχει υπάρξει υποψήφιος για το ετήσιο γαλλικό βραβείο Prix Radiophonie, έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο για τη μουσική της Σουηδικής ταινίας «Herr Holger», την ίδια στιγμή που το περιοδικό Wire έγραψε μια πολύ καλή κριτική για τις ζωντανές του εμφανίσεις και έχει κάνει πάρα πολλά remixes για καλλιτέχνες όπως o Wax Tailor, o Parov Stelar, o Mod X κλπ.
Το καλοκαίρι του 2009 κυκλοφόρησε το άλμπουμ του “THE BIG FALL”, ίσως το πιο σκοτεινό αλλά και ώριμο της καριέρας του, ενώ τον Οκτώβριο του 2010 υπέγράψε στην KLIK RECORDS και κυκλοφόρησε το album «Back Home». Η δουλειά αυτή χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη του από τον Τύπο αλλά και από καλλιτέχνες όπως ο Laurent Garnier και ο Michael Myers.
To 2012 κυκλοφόρησε το ‘’Once Sometime” το άλμπουμ για το οποίο δηλώνει πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος στο νέο sub-label της Klik Records, Pale Sound Records.

Όπως λέει και ο James Andrew «Ο Cayetano φαίνεται να περπατά σε ένα δρόμο που φτιάχτηκε για εκείνον, από εκείνον. Ένα μοναδικό, πολύχρωμο δρόμο. Και βαδίζει σε αυτόν μια χαρά…»

Share