Μία ξεχωριστή βραδιά από τη That’s Right και το Mosh Pit Boose Bar την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.
Υποδεχόμαστε τον DJ Vadim στη Λάρισα, συνοδευόμενος από τον Espeekay, για να ξεκινήσουν οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές μας γεμάτες μουσικές από το χώρο του ανεξάρτητου hip hop, dubstep, dub από ένα από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες.

Ο Vadim είναι παραγωγός, συλλέκτης, DJ, περιστασιακά ζωγράφος και συγγραφέας, Ρωσικής καταγωγής πολιτογραφημένος Άγγλος και καλείται σε λίγες μέρες να μας γεμίσει με μοναδικές μουσικές προτάσεις με άποψη και γούστο.

Από τις πρώτες προσθήκες στο roster της Ninja Tune, ο Vadim ξεκίνησε να πειραματίζεται με beats και samplers όταν κυκλοφόρησε το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς ‘USSR Repertoire’. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: πλέον 70 (!), κυκλοφορίες μέχρι σήμερα, ραδιοφωνικές εκπομπές, ιδρυτικό μέλος από ένα label & αρκετά σχήματα, εκ των οποίων υποψήφια για Grammy award (7 Notas 7 Colores, Russian Percussion, One Self, Jazz Fudge), συμμετοχή σε άπειρα Dj playlists, περιοδείες και εμφανίσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, την Ιαπωνία, τη βόρεια και λατινική Αμερική, τη Νεα Ζηλανδία, ακόμα και την Ασία.

Έχει συνεργαστεί και εμφανιστεί πλάι σε ονόματα όπως: Phi Life Cypher, DJ Krush, The Roots, Pharcyde, Public Enemy, Demolition Man, Beat Junkies, Dilated Peoples, Kraftwerk, Super Furry Animals, Morcheeba, Paul Weller. Τι να πει κανείς για τον muti-instrumentalist παραγωγό που ανέδειξε το 2005 το supergroup Οne Self με τη Yarah Bravo και τον Βlu Rum 13, και γυρίζει άλλη μια φορά σελίδα, παρουσιάζοντας νέο πρόσωπο και ένα νέο ήχο.

http://www.djvadim.com

https://www.facebook.com/djvadim

Το Set του Vadim θα ανοίξει και θα κλείσει ο Espeekay.
Ο Espeekay, προτάθηκε από την Athens Voice και πήρε τη δεύτερη θέση μεταξύ των καλύτερων DJs για το έτος 2012!
Aνάμεσα σε άλλα, έχει συμμετάσχει: σε ραδιοφωνικές εκπομπές (radiobubble.gr, Athens international radio, Εν Λευκώ), Soundtracks και επιλογή μουσικής για αρκετές ταινίες, live συναυλίες και promo video, στο Red Bull Music Academy στη Ρώμη το 2004 ως ο μόνος Ελληνας participant, σε parties & festival στην Αθήνα (Plissken, , Synch, Together parties, Rotation crew, κ.ά) και το εξωτερικό (LPM Live Performers’ Meeting 2004, London, Berlin, Los Angeles), στην ίδια πλευρά του booth με Dj Vadim, Mosca, Krush, Paul Murphy, King Britt, Martyn και άλλους ξένους , αλλά και σε ανεπανάληπτα Line Up με μερικούς απ’τους καλύτερους Έλληνες

https://soundcloud.com/espeekay
Χορηγοί

Ακαμάτρα,dude Lrs,Iboga Hairdo,MicroXtream,Basdra Optics

Περισσότερες πληροφορίες:

Moshpit Boose Bar
Κουμουνδούρου 16
Λάρισα

Share