Η That’s Right παρουσιάζει τους Les SkartOi στις 24-3-2011 full band live στο Stage στη Λάρισα.

Έναρξη: 22:30
e-tickets: 8€
Προπώληση: 10€
Προπώληση Εισιτηρίων Στο Blow Bar.
Ταμείο: 12€

Οι Les SkartOi! ξεκίνησαν να παίζουν το 2004 στην αχαική πόλη του Αιγίου πειραματίζοντας τον ήχο τους με την ska και τη reggae.
Η ενιαμελής μπάντα επηρεασμένη από τις μουσικές της Τζαμάικα με μια έμφαση στην δεκαετια του ’60 οπου η ska και το rocksteady μεσουρανούσε στο νησί της Καραϊβικής κάνανε εμφανίσεις διασκευάζοντας κομμάτια των The Skatalites,Toots And The Maytals, Desmond Dekker, Lauren Aitken παίζοντας παράλληλα και δικές τους δημιουργίες.

Μετά από αρκετά live με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες του είδους (Τoasters, Symarip, Βad Μanners, Τhe Αggrolites, Catone,Firewater…) Mπήκαν στο studio και ηχογράφησαν το ντεμπούτο album τους “ska radio” (Blind Bastard Records) το οποίο έλαβε την αποδοχή του κόσμου και τις καλές κριτικές από το μουσικό τύπο Ελληνικό και ξένο σαν το “καλύτερο τζαμαϊκάνικο άλμουμ στην Ελλάδα” (jazz&τζαζ)

Η ενέργεια της μουσικής τους έτσι οπως καταγράφηκε στο “ska radio” μεταφέρεται ζωντανά στις συναυλίες που δίνουν και ο χορός κυριαρχεί στα danceflours ,όπου εμφανίζονται οι Les SkartOi!

Διατηρούν την πόλη μας μουσική
BlowBar,  The smalls, Delta-fos, Fototypeio, Mock

Χορηγοί επικοινωνίας Imagine, Vibe

Τους ευχαριστούμε πολύ

info

Share