“28η Oκτωβρίου και η That’s Right, αντί για κλαρίνα, προτείνει να γιορτάσουμε με Funky, Hip Hop, Dub και Latin ρυθμούς στο Kubrick (Oι λάτρεις της παράδοσης παρακαλούνται θερμότατα να μην θιχτούν, έτσι για την αλλαγή το προτείνουμε ρε παιδιά).
Guests on Decks οι PANAMA CARDOON και DJ TZINAS και ιδού και τα (πλούσια ομολογουμένως) βιογραφικά τους.

Panama Cardoon aka Kώστας Kέρβης.
Δηλώνει ερωτευμένος με τους ρυθμούς της Kαραϊβικής και τους αναμιγνύει με το swing , το funk και το hip hop τόσο καλά , ώστε κατάφερε πολλές παραγωγές του να συμπεριλαμβάνονται στις playlist του Panamérika(eradio της Red Bull Music Academy). Oσονούπω (Σχ. Του Kubrick: Όποιος έγραψε το κείμενο, κάπου εδώ έκανε τις κάλτσες μου να κατρακυλήσουν τουλάχιστον 2 πόντους!) θα κυκλοφορήσουν οι 3 πρώτες δισκογραφικές του κυκλοφορίες ,όχι σε μια αλλά σε 3 δισκογραφικές , την Spring Strut Recordings, την Irish Mosh Records και Resense Rec.

Κωνσταντίνος Τζίνας aka djtzinas.
Ξεκίνησε σαν MC των Face 2 Face με το single Πανικός το 2000(Warehouse records). Το 2005 ίδρυσε το project Portpaguzz, που βασίστηκε στην ιδέα της αναδιαμόρφωσης παλιών κλασσικών τραγουδιών σε πιο μοντέρνες pop και ροκ φόρμες. Το 2007 κυκλοφόρησε το remix του στο ‘’ Τι χαζό παιδί’’ του Κων. Βήτα στη Sony/BMG. Σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του 7’’ στη Resense records.”

Share